OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN 2023-2024 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Okulumuz Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 14/09/2023 tarih ve 130 sayılı kararı gereği belirlemiş olduğu aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda 03/10/2023 salı günü saat 14:55'te, okulumuz yeni bina 3. kat konferans salonunda olağan genel kurul toplantısı yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış ve Yoklama

2-Divam Teşekkülü (Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir katip seçilmesi)

3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması.

4-Okul Müdürü ve Okul aile Birliği Başkanımızın konuşması.

5-Raporların okunması a)Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması. b)Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması. c)Yönetim ve Denetim Kurulları faaliyet raporlarının görüşülmesi.

6- 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulda oluşturulan kurul ve komisyonlara temsilci seçimlerinin yapılması. a)Yönetim Kuruluna : 5 asil ve 5 yedek üyenin seçilmesi. b)Denetim kuruluna ; Üyelerden 1 asil 1 yedek üyenin seçilmesi.

7-kulüplere gönüllü veli seçimi; a)Sosyal etkinlikler Kuruluna 2 asil , 2 yedek üye seçimi. b)Rehberlik ve Psikoloji danışma Hizmetleri yürütme kuruluna asil ve yedek temsilci seçimi.

8-Okulun ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi

9-Yeni Yönetim Kurulunun bağış toplama ve harcama yapma konusunda yetkilendirilmesi.

10-Okulun eğitim ve Öğretimde kalite ve başarının yükselmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

11-Dilek, temenniler ve kapanış.

29.09.2023 222